Diensten

Deskundige technieken om een sterretje te herstellen

Reparaties volgens de regels van de kunst

Autoglas CV - 029.jpg

Hebt u een sterretje in uw autoruit? Autoglas CV beschikt over de nodige competenties en materialen om dit sterretje te herstellen in heel België.

Wij herstellen en vervangen ruiten van alle mogelijke voertuigen,

zoals bijvoorbeeld: Personenwagens, Bestelwagens, Trucks, Campers, Kranen, Traktors, Bussen, enz.

We leveren precisiewerk, en dit zowel in onze werkplaats als bij u ter plaatse.

Autoraam herstellen of vervangen

Als u een sterretje hebt in uw autoruit, gaan we in de eerste plaats steeds dit sterretje proberen te herstellen. Dit is uiteraard heel wat goedkoper dan het vervangen van de volledige ruit. Indien het sterretje te groot is of het gaat om een barst in uw autoruit, zit er niets anders op dan de volledige ruit te vervangen.

Op Autoglas CV kan u rekenen voor zowel herstellingen als vervangingen, steeds met de garantie op de oorspronkelijke stevigheid van uw autoruit.

Erkend vervanger van autoglas

Autoglas CV is een jonge onderneming die recent Autoglas Hugo – al meer dan 30 jaar bekend in regio Antwerpen – heeft overgenomen. Als erkend vervanger van autoglas werken we uitsluitend met kwaliteitsmateriaal. Zo zijn we ook erkend bij de toonaangevende glasfabrikanten Pilkington en Autover (Saint Gobin).

We voeren zowel reparaties uit in onze werkplaats in Buggenhout als mobiele herstellingen in alle regio’s van België.

Neem gerust contact met ons op als u Autoglas CV wenst in te schakelen om een sterretje te herstellen of voor een vrijblijvende offerte.

Alle technische expertise om uw autoruit te vervangen

Full service voor autoglas vervangingen

Autoglas CV - 013.jpg

Wanneer het sterretje in uw autoruit te groot is of het gaat om een barst of andere grote schade, kan u rekenen op Autoglas CV om uw autoruit te vervangen.

Hiervoor kan u 7/7 een afspraken maken.

Erkend vervanger waarop u kan vertrouwen

Het herstellen en vervangen van autoglas is waarin we gespecialiseerd zijn, en dat merkt u aan onze allesomvattende aanpak. Zo vervangen we voor- en achterruiten, zijruiten en zelfs panoramische dakramen. Dit doen we voor personenwagens en vrachtwagens. Eveneens het overplaatsen van intacte ruiten naar een nieuwe wagen behoort tot onze service.

Voor particulieren, garages en carrosseriebedrijven

Bij Autoglas CV kan u enerzijds terecht als particulier. Verder werken we eveneens in opdracht van garages en carrosseriebedrijven die het vervangen van autoruiten liever uitbesteden aan een specialist ter zake.

Om een autoruit te vervangen, gaan we te werk met kwaliteitsmateriaal van hoofdleverancier Pilkington. We beschikken bovendien over alle professionele apparatuur om dit heel nauwgezet en vakkundig uit te voeren.

 

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.
Door verder te gaan ga je hiermee akkoord... Lees ook onze PRIVACY rules.